Instagram succesvol inzetten, zonder dat het veel tijd en energie kost. Dat leer je in onze masterclass.

handvatten & EINDELOZE INSPIRATIE

Het liefst post je wat je wilt én wanneer jij daar zin in hebt. Want jij vindt jouw content het leukst als het spontaan geschreven is.

Toch merk je dat dit nu te veel tijd en energie kost. Waar ga je nú weer een post over schrijven? Wat laat je zien op stories? En wat voor reels kan je maken? Die vragen spoken meerdere keren per week door je hoofd.

Zoveel vragen, maar zo weinig inspiratie. Met als gevolg dat je het posten vaak ‘een keertje overslaat’.

Content maken voelt als een moetje.
Maar Weet je dat het ook anders kan?

Jij verlangt naar eindeloze inspiratie voor nieuwe content en handvatten om succesvol zichtbaar te zijn op Instagram. En dit wil je liever gisteren dan vandaag.  

Na onze masterclass van 2 uur zit jij bomvol inspiratie en kun jij content schrijven en inplannen als een pro. Let’s go! 

bureau_amie_strategie_sessie_inspiratie

#seriousbusiness

Zichtbaar zijn op Instagram is essentieel voor de groei van jouw bedrijf. Je ideale klant besteedt dagelijks 2 uur op social media. Consistent posten zorgt dat je top of mind blijft bij je ideale klant. Dit vergroot niet alleen je naamsbekendheid, maar ook je herkenbaarheid. Bedrijven die social media consistent inzetten zien een ruime stijging in hun omzet.

#teamwork

Door onze social media ervaring weten wij precies welke content wel werkt en welke content niet werkt op Instagram. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat hebben wij al gedaan! We delen die kennis graag met jou.
bureau-amie-6

HERKEN JE DIT?

EN HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JIJ WEET:

included

Na de masterclass van 2 uur weet jij precies hoe je succesvol zichtbaar kunt zijn. We gaan het hebben over de trends op Instagram binnen de interieurbranche. En hoe je met deze trends meebeweegt. Dit zijn de onderdelen van de masterclass:

live

Tijdens de mastersclass nemen we jou en 3 andere ondernemers mee in de snel bewegende wereld van content en Instagram. Elke masterclass geven we live via Microsoft Teams.

E-book

Na de masterclass krijg je van ons een e-book met daarin alle on-trend content ideeën en slimme hacks om je content in te plannen. Zodat je zelf aan de slag kan en het later altijd nog kan teruglezen.

100%

Vooraf ontvang je een vragenlijst en een optie om alvast jouw vragen aan te geven. Zo kunnen we jou er 100% van verzekeren dat je antwoord krijgt op al je vragen.

Investering

Bring your friends! Ken jij andere ondernemers die ook inspiratie kunnen gebruiken? Neem 3 andere ondernemers mee en krijg 1 ticket gratis.

147,- excl. BTW per ticket

Za 11 sept - 12.00 uur: VOL
Woe 15 sept - 10.00 uur: VOL
WOE 22 sept - 10.00 uur: 4 tickets beschikbaar

Geen datum meer beschikbaar welke jou schikt? Neem contact met ons op voor meer mogelijke data.

Customer Reviews

Wij hebben weer een boost gekregen om vol voor ons bedrijf te gaan. Samen met jullie hebben wij punten op papier gezet. De masterclass heeft ons zeker handvatten gegeven en jullie hebben goede en leuke ideeën. 

– Victorien @HollandseSier

Iris & Annika dachten heel goed mee over hoe ik mijn onderneming online strategisch kan aanpakken. Ze gaven nieuwe inzichten en een boost om weer door te gaan! Heel fijn!

– Shanti @Casakrullebol

De behulpzaamheid, het oprechte enthousiasme, de toegankelijkheid, goede opvolging en betrokkenheid, ook na het afronden van de sessie. Wij hadden echt het gevoel dat jullie ons begrepen.

– Melisa @cubansalsacompany