Influencer Marketing

De bekendste worden in jouw markt

Je wilt online groeien en je naamsbekendheid vergroten. Het doel is om uit te groeien tot een sterk merk. Maar je weet niet welke stappen je moet zetten. Daarnaast heb je te weinig tijd om hier écht mee aan de slag te gaan. 

Misschien herken je dit wel:

Hoe fijn zou het zijn als wij voor jou op zoek gaan naar influencers die perfect bij jouw merk passen. Influencers met een grote following van mensen die stuk voor stuk overeenkomen met jouw ideale klant. Waardoor je niet alleen de naamsbekendheid van je merk vergroot, maar ook je omzet vergroot.

Je weet dat dít het moment is om samenwerkingen aan te gaan met influencers. Jij wil de bekendste naam worden in jouw markt. 

Dus, ben je klaar om te groeien met jouw bedrijf? Of laat je kansen schieten en blijf je omzet mislopen?

bureau_amie_influencer_marketing_samenwerken

Influencer Marketing

Met Influencer Marketing bereik je binnen no-time een grote groep mensen. Of je nou je naamsbekendheid wil vergroten, wil groeien op Instagram of een boost wil geven aan je sales. 

Op basis van de influencer campagnes die we voor meerdere merken hebben opgezet, kunnen we met zekerheid zeggen: Influencer Marketing werkt als een tierelier.

Hoe zou het zijn als influencers content maken voor jouw merk? Met onze PR-ervaring en connecties in de influencer wereld, zorgen we dat je merk onmisbaar en onvergetelijk wordt voor jouw klanten. 

DIT KUN JE VERWACHTEN:

Strategiesessie

In een strategiesessie bepalen we jouw koers. Met welk doel wil je influencers inzetten? Welke influencers en welke media passen er bij je bedrijf?

Selectie

Op basis van de PR-strategie selecteren wij influencers die bij je merk passen. Vervolgens nemen we contact op met hen.

Onderhandeling

Wanneer we passende influencers hebben gevonden, gaan we met hen in onderhandeling. We maken afspraken en onderhouden het contact.

Recap

Na elke campagne ontvang je een recap met resultaten.

Case study Influencer Marketing

Voor het bloemenmerk Masters in Dutch Flowers werkten we samen met influencers uit Nederland en België. Daar kwam oa onderstaande content uit. Kijk eens wat een plaatjes!

Wil je Influencer Marketing inzetten voor je merk? Plan een strategiesessie met ons of vraag meer info op.