Binnen 7 weken een sterk online merk, je Instagram on point en meer naamsbekendheid door samenwerkingen met influencers.

instant happy feelings

Verlang je naar een Instagram-account dat voor honderd procent uitstraalt waar jouw merk voor staat? Waarbij elke post en story een verlenging zijn van je merkverhaal? Zo’n account dat eruitziet om door een ringetje te halen?

Stel je voor dat je naar je Instagram-account kijkt en instant happy feelings krijgt. Dit ben jij, dit is je merk en nog belangrijker: dit is alles wat jij wilt uitstralen als merk.

Dat niet alleen, je werkt ook samen met influencers. Influencers die als echte ambassadeurs hun enthousiasme voor jouw merk overbrengen op hun eigen following.

Weet je dat jij dit ook kan bereiken?

Binnen slechts 7 weken kunnen we samen een fundering bouwen voor een herkenbaar en consistent Instagram-account én succesvolle samenwerkingen opzetten met influencers die passen bij jouw merk. Ben je er klaar voor om jouw droomklanten te bereiken via Instagram? Ja? Waar wacht je nog op?

iris_en_annika_about_socialmedia

#seriousbusiness

Wist je dat jouw ideale klant dagelijks 2 uur op social media besteedt? Vaak op zijn of haar telefoon. Maar bijna nooit met volle aandacht. Als merk moet je strijden om de aandacht van de consument. Want er zijn ook nog andere kapers op de kust.

Het geheim voor het vangen van de aandacht van jouw droomklant? Een strategie waarbij contentkmarketing en influencermarketing samenkomen. Want de perfecte combinatie van goede content en gepassioneerde ambassadeurs leidt tot een merk waar niemand omheen kan.

#teamwork

Jouw aanstekelijke enthousiasme over je eigen merk toveren wij om naar een overtuigend merkverhaal en impactvolle content voor jouw merk. We selecteren ook vakkundig de beste influencers die jouw merk de aandacht geven dat het verdient. Zodat jouw droomklant online niet meer om jouw merk heen kan.
bureau-amie

HERKEN JE DIT?

EN HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS:

included

Bovenstaande kan jij bereiken binnen 7 weken. Mits je vandaag nog contact met ons opneemt. Of morgen, of overmorgen 😉 Maar wacht niet te lang. Want een ijzersterk online merk ontwikkelt zich niet vanzelf. Wij weten aan welke knoppen je kan draaien. Dus rest ons alleen nog de vraag: ben jij er klaar voor om aan die juiste knoppen te draaien?

deep dive sessie

We starten met een waardesessie waarin we jou het hemd van het lijf vragen. Alles, letterlijk alles willen we weten van jou en je business.

Merkstrategie & Merkverhaal

Op basis van de sessie schrijven we jouw merkstrategie en merkverhaal. Helemaal op maat gemaakt voor jouw business. Dit is inclusief kernboodschap, kernwaarden, ideale klant en jouw unique sellingpoint.

Moadboard

Jouw merkverhaal vertalen we door naar unieke content. Daarom maken we een visuele vertaling en look & feel van jouw kernwaarden.

waardeSessie 2

In waardesessie 2 bespreken we het contentplan en spreken we de opzet van de influencer campagne door.

Recap

Na 7 weken ontvang je een uitgebreide recap maar daarin de behaalde resultaten, inclusief (groei in) bereik en engagement.  

content creatie

Optioneel: Wil je een professionele brandshoot of brandvideo laten maken voor je merk? Wij nemen dit met liefde voor jou uit handen.

Investering

Het tijd om actie te ondernemen, om verschil te gaan maken. Tijd om jouw plek te veroveren in de soms overweldigende wereld van Instagram. Don’t worry, wij weten de weg 😉

3349,- excl. BTW

+ BONUS: Nú gratis toegang tot onze Road to Grow cursus met daarin al onze tips en tricks om te groeien op Instagram.

Customer Reviews

Wij zitten als bloembedrijf heel erg in de handel en focussen ons veel op ouderwetse verkoop. We hebben Bureau Amie ingeschakeld om voor ons een nieuwe doelgroep – op social media – te bereiken. Wij zijn gewend om er vanuit een vast stramien naar te kijken, maar Bureau Amie helpt ons verder te kijken, bijvoorbeeld door middel van samenwerkingen met influencers op Instagram aan te gaan. Ons doel was groeien op Instagram en dat is heel goed gelukt. In korte tijd is dat heel snel gegaan, maandelijks groeiden we met honderden volgers, daar zijn wij heel dankbaar voor. Hun visie op onze structuur en werkwijze en het actief meedenken hebben ervoor gezorgd dat we het echt samen voor elkaar krijgen.

– Aagelien @mastersindriedflowers

Wij hebben weer even een boost gekregen om vol voor het bedrijf te gaan. De brandshoot heeft ons prachtige foto’s opgeleverd. Wat we tijdens de shoot heel erg fijn vonden is dat jullie af en toe het moodboard erbij pakte om te kijken wat we ook alweer precies voor ogen hadden. Dit gaf de shoot structuur en natuurlijk een goed resultaat.

– Victorien @HollandseSier