Creativiteit, flexibiliteit en ruimdenkendheid: dat kan je verwachten van ons. Onze creatieve geest denkt in oplossingen in plaats van problemen en geen idee is voor ons te gek. The sky is the limit? Hell yes! 

About_Iris_socialmedia

Meet Iris

“Jemig, wat stel jij veel vragen”, yes that’s me! Super nieuwsgierig, wil alles weten en leer het liefst elke dag nieuwe dingen. Niet zo gek dat ik verschillende cursussen en opleidingen kan afvinken. Naast de opleiding Communicatie en de Master Communicatiewetenschap, heb ik allround styling (mode, interieur en fotografie) en Interieur Journalistiek gestudeerd.

Met de camera in mijn ene hand en de pen in de andere, ging ik aan de slag als content creative voor verschillende onderwijsinstellingen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren, geef ik met liefde door aan anderen. Ik haal veel energie uit het contact met creatieve ondernemers en marketeers. Samen met Annika Bureau Amie opzetten was dus een logische keuze. 

MEET ANNIKA

Een bezige bij met social media als middle name. Of ik nu een social media strategie voor een klant maak, een Instagram campagne opzet met een influencer of een picture perfect feed creëer met mijn eigen vakantie pics; ik hou van (social) content. Laat me los op Pinterest en Instagram en ik blijf uren scrollen en pinnen.

Na een bachelor Communicatie en een Master Communicatiewetenschap uitte ik mijn liefde voor (online) content in de rol als PR consultant, waar ik diverse beauty- en fashion merken (waaronder L’Occitane, Wella Professionals en Bondi Sands) adviseerde over influencer marketing en social media strategieën. De energie die ik krijg van klanten en de passie die ik heb voor het vertellen van mooie merkverhalen zorgen ervoor dat ik elke dag de beste resultaten wil halen. Samen met Iris en met jou!

about_Annika_socialmedia

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?​

iris_en_annika_about_socialmedia

Als twee jonge grietjes liepen we bijna 10 jaar geleden de Haagse Hogeschool binnen. Toen wisten we nog niet, dat dit het begin van Bureau Amie zou zijn. Met onze gedeelde liefde voor mooie plaatjes en sprekende verhalen, was het al snel duidelijk dat we ooit onze krachten én dromen zouden bundelen.

Met een gezonde aanpakkersmentaliteit (work hard, play hard is zo ongeveer ons levensmotto), jarenlange vriendschap en een dosis creativiteit waar je U tegen zegt, was daar een aantal jaar later Bureau Amie.

Maar daar kwamen we niet zomaar . . .

We hebben ons altijd laten leiden door de dingen die we leuk vonden, waar ons hart sneller van ging kloppen. Zolang je je hart maar volgt, dan kom je vanzelf op de goede plek terecht. En dat bleek. Zo leerde een eerste stage bij een PR bureau ons al dat we niks liever doen dan bedrijven adviseren over hun communicatiestrategie. Op onze uitwisseling in Engeland ontdekten we dat we goed gaan op vrijheid, heel goed. En door de jaren heen hebben we onze eigen talenten verder ontwikkelt zodat we elkaar feilloos aanvullen. 

Eén plus één is twee. Met een Master diploma Communicatiewetenschap op zak, een rugzak vol praktische kennis uit het werkveld en een hechte band door jarenlange vriendschap wisten we het zeker: met Bureau Amie kunnen we ondernemers en bedrijven helpen met social media marketing en PR. Dit is ons verhaal, wat is die van jou? 

Let’s empower your brand story!

iris_en_annika_about_socialmedia

Als echte digital NERDS staan wij online altijd voor je klaar. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij social media marketing en PR? Wat dacht je van een digitale kop koffie? 😉